συνδεση
σύνδεση
συνδεση
σύνδεση
συνδεση
σύνδεση

Τρόποι Αποστολής

Οι μεταφορές των προϊόντων μας προς εσάς γίνονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier Α.Ε

  • Το κόστος αποστολής τιμάται στα 5,00 ευρώ για όλη την Ελλάδα.
  • Για αγορές άνω των 49,00 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν. (Δεν ισχύει όταν πρόκειται για προϊόντα που είναι σε προσφορές).
  • Για μεγάλα και ογκώδη δέματα υπάρχει δυνατότητα αποστολής με Πρακτορείο Μεταφορών κατόπιν επικοινωνίας

 

Το ΥΦΑΝΣΙΣ δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις τελωνείων, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι το ΥΦΑΝΣΙΣ θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε μόνιμη έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 19:00. Εάν επιθυμείτε η παράδοση του δέματος να πραγματοποιηθεί το Σάββατο υπάρχει εξτρά χρέωση «Υπηρεσίας Σαββάτου» με κόστος 4,00 ευρώ .

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους αποστολής, πληρωμής ή ακόμα και με την αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: eshop@yfansis.gr ή τηλεφωνικώς: 2710-235431 Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 9:00 – 14:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 – 13:30 και 18:00 – 20:30

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε