συνδεση
σύνδεση
συνδεση
σύνδεση
συνδεση
σύνδεση

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Η εταιρία ΣΙΟΡΟΒΙΓΚΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ για την ασφάλεια των συναλλαγών κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία τα οποία μας αποστέλλετε καθ’ όλη την διάρκεια της σύνδεσης σας με τη χρήση πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η εταιρία μας σας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξετε εάν επιθυμείτε την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου για την αγορά σας, ανάλογα με το αν συναλλάσσεστε μαζί μας ως ιδιώτες ή ως επαγγελματίες/επιχειρήσεις αντίστοιχα. Για την ολοκλήρωση των αγορών σας η εταιρία μας σας παρέχει τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στο χώρο που έχετε δηλώσει. Η πληρωμή με αντικαταβολή της οποίας το κόστος ανέρχεται στα 3,90 ευρώ εφαρμόζεται μόνο αν η παραγγελία σας αποσταλεί με courier ΕΛΤΑ ΑΕ. Αν η παραγγελία σας αποσταλεί με πρακτορείο μεταφορών η αντικαταβολή δεν είναι εφικτή.

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των προϊόντων που έχετε επιλέξει με κατάθεση στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης ΥΦΑΝΣΙΣ (ΣΙΟΡΟΒΙΓΚΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN:GR1901716170006617139236245
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΙΟΡΟΒΙΓΚΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

Σε περίπτωση Τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον Κωδικό της Παραγγελίας σας (OrderID) σαν αναφορά πληρωμής.
Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. Ενημερώστε μας σε ποια τράπεζα πραγματοποιήσατε τη συναλλαγή μέσω τηλ 2710-235431, ή μέσω email στο: eshop@yfansis.gr με θέμα (subject) τον Κωδικό της Παραγγελίας σας (OrderID). Δεν υπάρχει καμία πρόσθετη χρέωση για αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους αποστολής, πληρωμής ή ακόμα και με την αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: eshop@yfansis.gr ή τηλεφωνικώς: 2710-235431 Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 9:00 – 14:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 – 13:30 και 18:00 – 20:30. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.